Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Babyz, Your Virtual Bundle of Joy! Türkçe yama

18.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Babyz, Your Virtual Bundle of Joy!, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Babyz, Your Virtual Bundle of Joy! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Bu, Mindscape Entertainment markası altında yeni nesil sanal yaşamın oyunudur. Oyuncunun görevi, sanal bir evde yaşayan bir grup sevimli ve asi çocuğu oynamak ve onlara bakmaktır.

İndirme sayısı:
9476
Yayın yılı:
2000





Babyz, Your Virtual Bundle of Joy! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Babyz, Your Virtual Bundle of Joy! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Babyz, Your Virtual Bundle of Joy! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Babyz, Your Virtual Bundle of Joy! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Babyz, Your Virtual Bundle of Joy! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Babyz, Your Virtual Bundle of Joy! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bratz Super Babyz™ günü kurtarmak için burada! Uzaylılar Dünyaya indi ve cihazlarından biri olan "Madde Değiştirici" yanlış ellere düştü ve Bratzı Süper Babyze dönüştürdü!
Babyz, Ubisoftun Imagine oyun serisine aittir. Tüm taksitlerinin ortak özelliği, oyun karmaşıklığının düşük olmasının yanı sıra ortak hedef kitle, yani genç kızlar.
Prototype: Biohazard Bundle, Radical Entertainment tarafından geliştirilen Prototype serisinden iki korumalı alan oyunu paketidir.
Cyber ​​Troopers Virtual Oratorio Tangramda Arcade klasiği Cyber ​​Troopers Virtual Oratorio Tangram™ Xbox LIVE®Arcadee geliyor!
Yarış simülatörünün yeni versiyonu Virtual Skipper 2000 yılında yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle