Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Virtua Pro Football Türkçe yama

29.01.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Virtua Pro Football. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama IREC sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Virtua Pro Football (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
Virtua Pro Football elbette futbolla ilgilenen bir ürün. Bu oyun FIFA ürünlerinden çok daha karmaşıktır. Ancak öte yandan Pro Evolution Soccer serisi başlıklarının sunduğu gerçekçilik ve karmaşıklık seviyesinden de uzaktır.

İndirme sayısı:
9584
Yayın yılı:
2006





Virtua Pro Football oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Virtua Pro Football dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Virtua Pro Football klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Virtua Pro Football ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Virtua Pro Football oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Virtua Pro Football içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
"Virtua Fighter", tam 3D olarak yapılan ilk savaşlardan biridir. Oyun başlangıçta slot makinelerinde piyasaya sürüldü.
3D dövüş türünü ateşleyen dizi, daha fazla ceza vermek için geri döndü.
SEGAnın en çok satan tenis serisi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360®, PC ve Wii™ – Virtua Tennis 2009da yeniden faaliyete geçerken, dünyanın en iyi tenis yıldızları yeniden kortlara
Virtua Fighter 2, daha önce çoğunlukla slot makinelerinden bilinen çok popüler bir arcade oyununun devamı niteliğindedir.
Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, popüler dövüş oyunu serisinin 1993te başlayan beşinci bölümü olan Virtua Fighter 5in yeniden düzenlenmiş ikinci versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle