Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Guacamelee! Türkçe yama

18.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Guacamelee!. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama AGES.

Oyun için türkçe yama metni Guacamelee! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Guacamelee! Meksikadan ilham alan büyülü bir dünyada geçen Metroid-vania tarzı bir aksiyon-platform oyunudur. Oyun ilhamını geleneksel Meksika kültürü ve folklorundan alıyor ve birçok ilginç ve benzersiz karakter içeriyor.

İndirme sayısı:
10534
Yayın yılı:
2013





Guacamelee! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Guacamelee! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Guacamelee! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Guacamelee! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Guacamelee! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Guacamelee! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Guacameleenin zamanı geldi! DrinkBox Studios bugün ödüllü aksiyon platformunu PlayStation 4 sistemine, Microsofttan Xbox One hepsi bir arada oyun ve eğlence sistemine, Xbox 360 oyun ve eğlence
Selaco, geliştiricileri F.E.A.R.dan ilham alan ilk Doomun değiştirilmiş bir motorunda retro tarzı birinci şahıs nişancı (FPS) diziler.
Hiçkimse Dünyayı Kurtarır, haydutvari unsurlarla çılgın mizahla dolu bir aksiyon RPGsidir.
Guacamelee! 2 bağımsız bir takım DrinkBox Studios tarafından geliştirilen bir oyundur.
iOS ve PC için Castle In The Darkness, MegaMan, Metroid veya Castlevania gibi efsanevi oyunlardan ilham alan retro tarzı, geleneksel bir 2D platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle