Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ixion Türkçe yama

12.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Ixion. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir uCF.

Oyun için türkçe yama metni Ixion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Ixion, büyük bir uzay istasyonunu yönettiğimiz, şehir inşa eden bir ekonomik stratejidir. Oyun Bulwark Studios ekibi tarafından geliştirildi ve Kasedo Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9399
Yayın yılı:
2023





Ixion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ixion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ixion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ixion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ixion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ixion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Abyssten kurtulmak, hayatta kalma oyunu unsurları ile ekonomik bir stratejidir.
Railgrade, simülasyon unsurlarına sahip bir ekonomik stratejidir. Indie Japon stüdyosu Minakata Dynamics tarafından geliştirildi ve Epic Games tarafından yayınlandı.
Bulwark bir şehir yapımı strateji oyunudur. Falconeer oyunu sayesinde ünlü olan bağımsız bir geliştirici olan Tomas Sala tarafından geliştirildi.
Bulwark bir şehir kurma strateji oyunudur. The Falconeer oyunu sayesinde ünlü olan bağımsız bir geliştirici olan Tomas Sala tarafından geliştirilmiştir.
Film Özeti Dünyadan ayrılan donanmanın gemileri, gezegenin yörüngesinde dönen büyük uzay istasyonunu yavaşça geçtiler, içlerine çoktan kan dökülmüştü.
Yorumlar
Yorum ekle