Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Victoria 3 Türkçe yama

21.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Victoria 3! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama NOP sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Victoria 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: NOP
Oyun açıklaması:
Victoria 3, Paradox Interactive stüdyosunun tarihi strateji serisinin uzun zamandır beklenen üçüncü bölümü. Oyun, oyuncuyu MS 19. yüzyıla, sömürge dönemine götürüyor.

İndirme sayısı:
10486
Yayın yılı:
2023





Victoria 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Victoria 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Victoria 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Victoria 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Victoria 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Victoria 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Victoria 2ye yapılan ilk genişleme, Amerikan İç Savaşı dönemine odaklanıyor ve oyunun politik ve ekonomik yönlerini geliştiriyor.
19. yüzyılın başlarındaki mutlak monarşiler döneminden, 20. yüzyılın şafağında tamamen sanayileşmiş bir Büyük Güçe dönüşmek için ulusunuza rehberlik edin!
Bay Xin arkasına kim saklanıyor? Still Life 2, Still Lifeın uzun zamandır beklenen sonunu ortaya koyuyor ve Ajan Victoria McPherson için yeni bir soruşturma başlatıyor.
“Victoria – Revolutions”ın yeni özellikleri arasında şunlar yer alıyor: 15 ekstra oyun yılı.
Karanlıkta Gözler: Bir Victoria Bloomun meraklı örneği, Roguelike Elements ile bir aksiyon platformu oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle