Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Resident Evil 3: Nemesis Türkçe yama

07.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Resident Evil 3: Nemesis. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Resident Evil 3: Nemesis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: KpTeam
Oyun açıklaması:
Bu eşsiz macera, Umbrella Corporationın kabus gibi planını daha karmaşık bir şekilde ortaya koyuyor ve Resident Evil 2deki olaylardan birkaç saat önce başlıyor.

İndirme sayısı:
9557
Yayın yılı:
1999





Resident Evil 3: Nemesis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Resident Evil 3: Nemesis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Resident Evil 3: Nemesis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Resident Evil 3: Nemesis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Resident Evil 3: Nemesis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Resident Evil 3: Nemesis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Resident Evil: The Mercenaries 3D, Nintendo 3DSye geliyor! Resident Evil The Mercenaries 3D ilk kez, elde taşınabilir bir konsolda yoğun Mercenaries oyun deneyimini sunuyor.
PC, PS4 vb. için Resident Evil Zero HD, ilk olarak 2002de Nintendo GameCube konsolunda piyasaya sürülen ve 2008de Wiide yeniden yayınlanan bir oyun olan Resident Evil Zeronun yeniden düzenlenmiş bir
Resident Evil®: The Umbrella Chronicles, yalnızca Wii™de sunulabilen tamamen yeni bir Resident Evil® deneyimi yaratmak için iki oyunculu, birinci şahıs, hafif silah tarzı dövüşü etkileşimli yollar,
PC, PS4 ve XONE için Resident Evil VII: Biohazard, bir aksiyon-macera hayatta kalma korku oyunudur.
Bu oyunun aksiyonu, Resident Evilin ilk bölümünde anlatılan olaylardan önce kuruldu.
Yorumlar
Yorum ekle