Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Donkey Konga 2: Hit Song Parade Türkçe yama

21.01.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Donkey Konga 2: Hit Song Parade. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DOC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Donkey Konga 2: Hit Song Parade (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: DOC
Oyun açıklaması:
Donkey Kong ve ekibi, müthiş Nintendo Gamecube ritim çıkışlarının ikinci sınıf devamı olan Donkey Konga 2yi piyasaya sürdü. Yeni modlar, yeni mini oyunlar ve her türden listelerin en tepesinden alınmış 25 parça ile dolu olan Donkey Konga 2, birinci sınıf parti malzemesidir.

İndirme sayısı:
8696
Yayın yılı:
2005





Donkey Konga 2: Hit Song Parade oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Donkey Konga 2: Hit Song Parade dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Donkey Konga 2: Hit Song Parade klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Donkey Konga 2: Hit Song Parade ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Donkey Konga 2: Hit Song Parade oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Donkey Konga 2: Hit Song Parade içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Marka, 2004 yılında Nintendonun kendi stüdyosunun ilk unvanını hazırladığı Game Boy Advanceden geliyor.
Mario vs. Donkey Kong: WiiU ve 3DS için Tipping Stars, Nintendo tarafından Wii U ve 3DS için geliştirilen mantıklı bir 2D oyundur.
Grammy sonrası bir partiden daha eğlenceli bir müzikal macerada davul çalarak eski ve yeni hit şarkılar arasında yol alırken Donkey Kong ve Diddy Konga katılın.
Donkey Kongun tatlı yardımcısı Dixie ve kuzeni Kiddynin kontrolünü elinize alın, DKyi kurtarma göreviniz Kremlingin inine sızarken!
Yıllarca süren bariz iyi niyetin ardından Mario ve Donkey Kong yine iş başında - bu sefer Game Boy Advancede!
Yorumlar
Yorum ekle