Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rogue Lords Türkçe yama

26.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Rogue Lords. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Rogue Lords (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Rogue Lords bir roguelike. Oyun, Styx: Shards of Darkness veya Call of Cthulhu gibi projelerle tanınan Cyanide Studio ile portföyünde Isbarah ve Wondershot gibi oyunları içeren Leikir Studio arasındaki işbirliğiyle yapıldı.

İndirme sayısı:
10236
Yayın yılı:
2021





Rogue Lords oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rogue Lords dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rogue Lords klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rogue Lords ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rogue Lords oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rogue Lords içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rising Lords, kart ve masa oyunları unsurları içeren sıra tabanlı bir stratejidir.
Yakın Geçmiş Kan Çağı sona ererken, büyük bir kargaşa zamanıdır.
Castlevania: PC, PS3 ve X360 için Lords of Shadow 2, Mercury Steam stüdyosu tarafından başlatılan modern Castlevania serisinin ikinci bölümüdür.
Lords of Footballun ait olduğu türün her türlü düzenlemesine göre oyun, belirli bir futbol takımından sorumlu bir menajer rolünü üstlenmenize izin veriyor.
Age of Wonders III: PC için Eternal Lords, Triumph Studio tarafından geliştirilen popüler sıra tabanlı strateji oyunları serisinin beşinci bölümünün ikinci büyük genişletmesidir (ilk genişleme Golden
Yorumlar
Yorum ekle