Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cut the Rope 2 Türkçe yama

08.07.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Cut the Rope 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Cut the Rope 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
AND, iOS ve WPde yayınlanan Cut the Rope 2, Om Nom yaratıklarının maceralarına odaklanan son derece popüler mobil oyun serisinin bir sonraki bölümüdür.

İndirme sayısı:
10744
Yayın yılı:
2013





Cut the Rope 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cut the Rope 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cut the Rope 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cut the Rope 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cut the Rope 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cut the Rope 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Studio ZeptoLab, oyuncular tarafından çoğunlukla Cut the Rope serisinden biliniyor, ancak bunlar ekip tarafından geliştirilen tek oyunlar değil.
AND ve iOSta yayınlanan Cut the Rope: Time Travel, ZeptoLab tarafından oluşturulan en çok satan mantık-arcade serisinin üçüncü bölümüdür.
Worms: Open Warfare 2, geçen yılki Worms: Open Warfarein başarısının üzerine inşa edilmiştir.
Cut the Rope, çoğunlukla mobil cihaz sahipleri tarafından bilinen ZeptoLab stüdyosu tarafından oluşturulan bir arcade bulmaca oyunudur.
AND, iOS ve WPde yayınlanan Cut the Rope: Experiments, tüm dünyada mobil oyuncuların kalbini kazanan hit mantık ve arcade oyununun devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle