Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Warlords: Battlecry II Türkçe yama

12.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Warlords: Battlecry II. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir GEAR.

Oyun için türkçe yama metni Warlords: Battlecry II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Warlords Battlecry II, SSGnin popüler ve ödüllü Warlords Battlecry oyununun devamı niteliğindedir. Savaştan savaşa ana karakteriniz olan bir kahraman yarattığınız, yeni beceriler, büyüler ve seviyeler kazandığınız ve nihayetinde Realms of Etheriadaki en güçlü güç haline geldiğiniz bir Fantezi Gerçek Zamanlı Strateji oyunudur!

İndirme sayısı:
10303
Yayın yılı:
2002





Warlords: Battlecry II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Warlords: Battlecry II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Warlords: Battlecry II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Warlords: Battlecry II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Warlords: Battlecry II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Warlords: Battlecry II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Selentine Tüccarlarının Güney Denizleri üzerindeki ticaret yollarından çok uzağa gitmeleri ve ötesinde olabilecek zengin toprakları aramaları sadece bir zaman meselesiydi.
Fantezi dünyasının gerçeklerinde geçen Warlords sıra tabanlı stratejinin ikinci bölümü.
Ardından gelen kısa barış, endüstriyel üretim ve tasarımın altın çağı olan Pansofik Devrimi doğurdu.
Stronghold: Warlords, popüler gerçek zamanlı strateji serisi Strongholdun bir başka parçasıdır.
Selentine Tüccarlarının Güney Denizleri üzerindeki ticaret yollarından çok uzağa gitmeleri ve ötesinde olabilecek zengin toprakları aramaları sadece bir zaman meselesiydi.
Yorumlar
Yorum ekle