Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tibor: Tale of a Kind Vampire Türkçe yama

17.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Tibor: Tale of a Kind Vampire! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tibor: Tale of a Kind Vampire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Tibor: Tale of a Kind Vampire, zenginlik hayalleri kuran zavallı bir genç ressam olan Tibor ile başlar. Agnesse aşık ama babası onun başka biriyle evlenmesini istiyor.

İndirme sayısı:
9520
Yayın yılı:
2010





Tibor: Tale of a Kind Vampire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tibor: Tale of a Kind Vampire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tibor: Tale of a Kind Vampire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tibor: Tale of a Kind Vampire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tibor: Tale of a Kind Vampire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tibor: Tale of a Kind Vampire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vampire: The Masquerade Swansong, World of Darkness evreninde ve daha doğrusu masaüstü sistemi Vampire: The Masqueradein gerçeklerinde geçen bir RPGdir.
Avrupa, 1928. Elektrik çağıdır ve ünlü bir Fransız mitoloğunun her şeyden habersiz ve sevgi dolu kızı Caroline, folklor ve gizemin hala canlı olduğu bir diyarın, zamanın kendisinin de durmuş gibi
Vampire The Masquerade: Bloodlines for PC, bir vampir topluluğunun hikayesini anlatan bir aksiyon-RPGdir.
Vampire Survivors, RPG ve roguelike unsurları ile basit ama çok dinamik bir aksiyon oyunudur.
Vampire: The Masquerade Shadows of New York, 2019 görsel roman oyunu Vampire: The Masquerade Coteries of New Yorka yönelik bağımsız bir özellik genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle