Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jack Orlando A Cinematic Adventure Türkçe yama

15.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Jack Orlando A Cinematic Adventure. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Jack Orlando A Cinematic Adventure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
20. yüzyılın 30larında Amerikanın karanlık dünyası, gece hayatı, gangster kan davaları ve karmaşık, hayranlık uyandıran bulmacalar. Özel dedektif Jack Orlando, bir gece içki içtikten sonra karanlık bir sokakta uyanır.

İndirme sayısı:
9187
Yayın yılı:
1998





Jack Orlando A Cinematic Adventure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jack Orlando A Cinematic Adventure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jack Orlando A Cinematic Adventure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jack Orlando A Cinematic Adventure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jack Orlando A Cinematic Adventure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jack Orlando A Cinematic Adventure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dynamite Jack, Phil Hassey ve Hassey Enterprisesdaki geliştirme ekibinin eseridir, öncelikle Gaclon serisinden bilinmektedir.
Jack Nicklaus 6: Golden Bear Challenge, bu özel spora adanmış bir dizi oyunun başka bir parçasıdır.
Koloni İngiltere. Belli bir miktar... baskı altında... Jack, başına büyük bir bela açmakla kalmayacak, aynı zamanda uzak geçmişinden bir gizemin cevabını da ortaya çıkaracak bir işe girer.
Jack Houston and the Necronauts, ucuz kurgu romanlardan ve eski fantastik filmlerden ilham alan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Pumpkin Jack, türün klasiklerinden, özellikle Jak & Daxter ve MediEvil serilerinden ilham alan üç boyutlu bir aksiyon platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle