Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Out of the Park Baseball 15 Türkçe yama

08.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Out of the Park Baseball 15. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir NAPALM.

Oyun için türkçe yama metni Out of the Park Baseball 15 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Out of the Park Baseball 15, en çok satan ve ödüllü beyzbol simülasyon oyununun 2014 versiyonudur. 2014 Major League kadroları (düşük küçük liglere kadar bireysel olarak derecelendirilmiş binlerce gerçek oyuncu dahil, büyük lig derecelendirmeleri doğru Beyzbol Prospektüsü PECOTA projeksiyon sistemine dayanmaktadır), 7 gerçek uluslararası lig, 1871den herhangi bir tarihi büyük lig tekrar sezonu ile oynayın 2013, kariyer modunda beyzbolun tam tarihi veya FaceGen motorunu kullanan harika oyuncu fotoğrafları da dahil olmak üzere tamamen özelleştirilebilir kurgusal bir lig!

İndirme sayısı:
8033
Yayın yılı:
2014





Out of the Park Baseball 15 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Out of the Park Baseball 15 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Out of the Park Baseball 15 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Out of the Park Baseball 15 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Out of the Park Baseball 15 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Out of the Park Baseball 15 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Out of the Park Baseball 2007, kendi kurgusal beyzbol evreninizi yaratmanıza, gerçek dünyadaki tarihi takımları ve oyuncuları kullanmanıza veya çevrimiçi bir ligde diğer insan oyuncularla rekabet
Out of the Park Baseball 14, en çok satan ve ödüllü beyzbol simülasyon oyununun 2013 versiyonudur.
Out of the Park Baseball 20, bir dizi kapsamlı beyzbol menajerlik oyununun bir sonraki bölümüdür.
Out of the Park Baseball (OOTP), gezegendeki en sofistike ve en çok satan beyzbol simülasyon oyunudur.
Out of the Park Baseball 19, MLB.com veya MLBPA gibi en popüler Amerikan beyzbol liglerinin bir parçası olan herhangi bir takımın veya bir parçası olan yüzlerce takımdan birinin kontrolünü
Yorumlar
Yorum ekle