Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chasing Aurora Türkçe yama

30.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Chasing Aurora! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Black_X, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Chasing Aurora (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Chasing Aurora, uçuş rüyasını anlatan 2 boyutlu bir hava aksiyon oyunudur. Oyuncular, üç farklı çok oyunculu oyun modunda ve tek oyunculu bir meydan okuma modunda yarışacaklar.

İndirme sayısı:
10508
Yayın yılı:
2012





Chasing Aurora oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chasing Aurora dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chasing Aurora klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chasing Aurora ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chasing Aurora oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chasing Aurora içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kariyer ve meydan okuma modu ile kapsamlı tek oyunculu oyun; Kargaşayı 4 oyunculu parti modunda paylaşın;
Vizörün arkasındaki ödül avcısı olmanın nasıl bir his olduğunu bildiğinizi düşünüyorsanız, tekrar düşünün.
Ring of Elysium, Çinli bir geliştirici olan Tencentin dahili stüdyosu Aurora tarafından geliştirilen çevrimiçi bir battle royale oyunudur.
Struggling, sıra dışı bir karaktere ve aynı derecede sıra dışı bir oyun fikrine sahip, grotesk, yandan kaydırmalı bir platform oyunudur.
Chasing Static, bir korku macera oyunudur. Eskiden Sick Chicken Studios olarak bilinen bağımsız bir İngiliz ekibi Headware Games tarafından geliştirildi ve Ratalaika Games tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle