Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ancient Battle: Alexander Türkçe yama

19.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Ancient Battle: Alexander. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama THRUST.

Oyun için türkçe yama metni Ancient Battle: Alexander (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: THRUST
Oyun açıklaması:
Antik Savaş: İskender, Büyük İskenderin zamanlarında gerçekleşen sıra tabanlı bir tarihsel stratejidir. iOSta yayınlanan oyun, öncelikle Antik Savaş ve Tank Savaşı serilerinden bilinen bir İskoç şirketi, mobil ve tarayıcı oyunlarının yayıncısı ve üreticisi Hunted Cow tarafından üretildi.

İndirme sayısı:
9901
Yayın yılı:
2014





Ancient Battle: Alexander oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ancient Battle: Alexander dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ancient Battle: Alexander klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ancient Battle: Alexander ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ancient Battle: Alexander oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ancient Battle: Alexander içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Great Battles of Alexander, Erudite Software ekibi tarafından yaratılan ve tarihin en ünlü Battle Campaignlerinin seyrini sunan bir serideki ilk strateji oyunudur.
Gücün Sırları: Büyük İskender, Mystery of Mortlake Mansion, The Battle of Elementals ve diğerleri gibi gündelik yapımlarda uzmanlaşmış bir Rus stüdyosu olan Stella Gamesin eseridir.
Büyük İskender olarak da bilinen Makedon III.Alexander, fetihleriyle adından söz ettirdi ve sonunda sinemaya adım attı.
Saldırganlar: Antik Roma, Civilization serisinin oyunlarından esinlenen Roma İmparatorluğunun ihtişamı sırasında gerçekleşen sıra tabanlı bir stratejidir.
Tin Soldiers: Alexander the Great™ klasik bir tarza sahip yeni bir savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle