Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

F-15 Strike Eagle II Türkçe yama

30.12.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz F-15 Strike Eagle II. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni F-15 Strike Eagle II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: h4x0r
Oyun açıklaması:
1985 yılında Sida Meier ve MicroProse tarafından başlatılan F-15 uçak simülatör döngüsünün ikinci bölümü. Bu kez en ünlü video oyunu tasarımcılarından biri, işlevini daha sonra serinin üçüncü bölümünün üretimini kendi başına devralan Andy Hollis ile paylaştı.

İndirme sayısı:
8058
Yayın yılı:
1989





F-15 Strike Eagle II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) F-15 Strike Eagle II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales F-15 Strike Eagle II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama F-15 Strike Eagle II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


F-15 Strike Eagle II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve F-15 Strike Eagle II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Desert Storm Operasyonu, MicroProse sayesinde elektronik eğlence pazarına tanıtılan bir savaş uçağı uçuş simülatörü olan F-15 Strike Eagle II oyununun ilk ve tek uzantısıdır.
Eagle Flight, PS4 ve PC için piyasaya sürülen bir aksiyon oyunudur. Başlık, kartalların uçuşlarını yeniden yaratmaya odaklanıyor.
Sıradan golf tutkunları düşünülerek tasarlanan Eagle Eye Golf, eğlenceli ve hızlı bir bağlantı oyunu sunar, ancak deneyimli video oyunu golfçülerine bile meydan okuyacak kadar derindir.
Yıl 1917, Rus Devriminin henüz gerçekleşmediği ve müttefik kuvvetlerin acımasız Rus süper gücüne karşı silahlandığı farklı bir dünyada.
Jake ve Jennifer Eagle, Amerikanın Richview şehrinde birçok ceza davasını çözdükten sonra, Londrada hak ettikleri bir tatile çıkmaya karar verirler.
Yorumlar
Yorum ekle