Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Sims 2: Happy Holiday Stuff Türkçe yama

13.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Sims 2: Happy Holiday Stuff. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DEViANCE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Sims 2: Happy Holiday Stuff (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
The Sims 2 Happy Holiday Stuff, adından da anlaşılacağı gibi, The Sims 2 adlı en popüler oyunlardan birinde şenlikli bir vurgu. Bu mini ekte, grafik öğeler Sims dünyasına gerçek bir şenlik havası getirecek.

İndirme sayısı:
10975
Yayın yılı:
2006





The Sims 2: Happy Holiday Stuff oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Sims 2: Happy Holiday Stuff dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Sims 2: Happy Holiday Stuff klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Sims 2: Happy Holiday Stuff ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Sims 2: Happy Holiday Stuff oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Sims 2: Happy Holiday Stuff içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Sims 2: Fashion H & M, simüle edilmiş bir aile hayatı olan popüler serinin bir sonraki genişlemesidir.
The Sims 2 Mansion & Garden Stuff, fiilen insan yaşamının bir simülasyonu olan tanınmış ve saygın oyunun bir başka genişletmesidir.
Popüler sosyal yaşam simülatörü The Sims 3: The Master Suite Stuff, oyunun temel sürümünü tamamen yeni öğeler, ekipman, ev aletleri ve hatta kıyafetler ve saç stilleriyle zenginleştiriyor.
The Sims 3: Town Life Stuff, Simlerimizin evde ve dışarıda ilginç boş zaman geçirmelerini sağlar.
The Sims 2: Kutlama! Stuff, vahşi ev partileri, düğün resepsiyonları, aile toplantıları veya bahçede barbekü gibi her türlü sosyal etkinliği organize ederken ihtiyaç duyulan bir dizi öğeyi sanal
Yorumlar
Yorum ekle