Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! Türkçe yama

16.04.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out!. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
BU OYUNU OYNA. ZOR OYNA. NINE COUNT EM NINE nefes kesici güzellikte bebeklerle çevrili lüks bir tesiste mahsur kaldığınızı hayal edin. Onlara en iyi toplama replerinizi attığınızı, beklenti ve arzuyla erimelerini izlediğinizi hayal edin.

İndirme sayısı:
8553
Yayın yılı:
1993





Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İyi Bir Zaman mı Arıyorsunuz? Larry ile tanışın. 40 yaşına yeni bastı ve hala bekar.
Leisure Suit Larry kimdir? Sözlükte nerd kelimesine bakarsanız, Leisure Suit Larrynin resmini bir tanım olarak bulmakla yükümlüsünüz.
Leisure Suit Larry: Reloaded, Larry Laffer adında bir erotomanyakın hikayesini anlatan macera oyunları serisinin ilk bölümünün yeniden çevrimidir.
Larry Cum Laude! Üniversite Larry için zordur, temelde ara sıra çıkıp kızlara asılan zavallı bir zavallıdır, ancak işler her zaman korkunç bir şekilde ters gider.
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice, 1987 yılına dayanan bir dizi mizahi tıkla ve tıkla macera oyununun başka bir parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle