Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Brother against Brother: The Drawing of the Sword Türkçe yama

02.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Brother against Brother: The Drawing of the Sword. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PSC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Brother against Brother: The Drawing of the Sword (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
Brother Against Brother: The Drawing of the Sword, Amerikan İç Savaşında geçen klasik bir sıra tabanlı strateji oyunudur; başlığına göre, kardeşlerin sık sık birbirlerine düşman olmaları ve Konfederasyonlar veya Demokratlar.

İndirme sayısı:
9923
Yayın yılı:
2015





Brother against Brother: The Drawing of the Sword oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Brother against Brother: The Drawing of the Sword dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Brother against Brother: The Drawing of the Sword klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Brother against Brother: The Drawing of the Sword ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Brother against Brother: The Drawing of the Sword oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Brother against Brother: The Drawing of the Sword içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sword Coast Legends, Dungeons & Dragons sisteminin beşinci baskısına dayanan klasik tarzda bir RPGdir.
Sword of Mana, 90ların Squaredeki SNES RPGlerinin görkemli mirasının Game Boy Advance varisidir.
My Brother Rabbit, zor sorunlarla karşı karşıya kalan iki kardeşin hayal gücünde var olan bir peri masalı dünyasında geçen klasik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Grasshopper Manufacture, Kadokawa Games ve Warner Brother Interactive Entertainment, şekerli bir dokunuşla yeni bir zombi aksiyon oyunu sunmaktan gurur duyuyor!
GBA oyunu Brother Bear, oyuncuların filmin ritmini takip eden bir maceraya atılırken, bireysel veya takım olarak Kenai ve Koda olarak oynamalarına izin verecek.
Yorumlar
Yorum ekle