Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

M.U.D. TV Türkçe yama

15.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız M.U.D. TV. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni M.U.D. TV (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: VENOM
Oyun açıklaması:
MUD TV, televizyonun tuhaf vahşi dünyasına biletiniz. Kendi istasyonunuzun kontrolünü ele aldığınızda, kadroyu belirlemek, oyuncu ve yönetmenleri işe almak, kendi şovlarınızı, dizilerinizi ve filmlerinizi yapmak ve bu karlı reklam fırsatlarını rakiplerinizin burnunun dibinden almak size kalmış.

İndirme sayısı:
8049
Yayın yılı:
2010





M.U.D. TV oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) M.U.D. TV dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales M.U.D. TV klasörüne koyun.

3. Türkçe yama M.U.D. TV ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


M.U.D. TV oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve M.U.D. TV içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Londra, 1969. Charlie Croker, majestelerinin keyfine göre üç yıllık bir dönemi yeni bitirdi ve bir fikri var: Mafya ve Torino polisinin burnunun dibinden 4.
Şeytani Skullker çetesi, değerli Red Diamondınızı çaldı. Artık güçlü Drill Dozer robotunuza atlayıp onu geri almak için imha dolu bir görevde Kırmızı Dozerlere liderlik etmek size kalmış!
İmparatorluğun kabile üyelerinize getirdiği vahşetin intikamını almak için savaşırken Asharin İmparatorluğunun karanlık ve vahşi topraklarına girin.
Resort World, Karayip Denizindeki kendi yeşil adanızın kontrolünü size veren bir simülasyon oyunudur.
Hayallerinizdeki demiryolunu inşa edin ve işletin. Trainz Simulator 2010: Engineers Edition (TS2010), kendi hayalinizdeki demiryolunu inşa etmek ve işletmek için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.
Yorumlar
Yorum ekle