Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Going Medieval Türkçe yama

24.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Going Medieval. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TWK.

Oyun için türkçe yama metni Going Medieval (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Going Medieval, bir ortaçağ köyü inşa ettiğimiz ve denetlediğimiz bağımsız bir strateji oyunudur. Hem kalkınmayı planlamak hem de sakinlerin ihtiyaçlarını ve refahını sağlamak gerekir.

İndirme sayısı:
10781
Yayın yılı:
2023





Going Medieval oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Going Medieval dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Going Medieval klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Going Medieval ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Going Medieval oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Going Medieval içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ejderhalarla savaşmaktan ve kaleye saldırmaktan, mancınık ve okçuluk yarışmalarına kadar, Medieval Games tüm aile için saatlerce eğlence sunuyor.
Medieval: Total War for PC, Creative Assembly tarafından oluşturulan popüler, ödüllü strateji oyunları serisinin devamıdır.
PC için Medieval Engineers, inşa etmeye odaklanan bir sandbox oyunudur.
Medieval II: Total War for PC, Creative Assemblynin en çok satan ve ödüllü strateji oyunları serisinin dördüncü bölümüdür.
Kraldan bir tüzük aldıktan sonra, şehrinizi kurmalı, inşa etmeli ve yönetmelisiniz, eğitim, kültür, ticaret, bilim ve sanatı ilerletmeli ve vatandaşlarınızın sağlık ve refahını sağlamalısınız.
Yorumlar
Yorum ekle