Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Geometry Wars: Galaxies Türkçe yama

25.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Geometry Wars: Galaxies. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Geometry Wars: Galaxies (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Yepyeni savaş ızgaralarında yolunuzu açın, yeni Battle Droneunuzu yükseltin ve ilk Geometry Wars tek oyunculu kampanyasında amansız düşman dalgalarını patlatın.

İndirme sayısı:
9439
Yayın yılı:
2007





Geometry Wars: Galaxies oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Geometry Wars: Galaxies dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Geometry Wars: Galaxies klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Geometry Wars: Galaxies ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Geometry Wars: Galaxies oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Geometry Wars: Galaxies içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yıllardır halkınızı yıldızları yönetmeye yönlendirmek için eğitim aldınız!
Şimdi ilk kez bir PCde mevcut! Bu popüler Xbox Live® Arcade nişancı oyunu yalnızca Windows Vista™da ve yalnızca MSN Gamesde mevcuttur!
Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed, ünlü MMOCRPG çevrimiçi oyunu Star Wars Galaxies: An Empire Dividedın ilk resmi uzantısıdır.
Wookieeslerin ana gezegeni Kashyyyki keşfedin, tamamen yeni bir macera gezegeni ve uzay bölgesi olarak ekleniyor 100den fazla hikaye odaklı görevle maceraya çıkın İmparatorluk destekli Trandoshan
Çılgın retro nişancı Geometry Wars: Retro Evolved 2nin en son sürümünü oynayarak inanılmaz bir adrenalin yaşayın.
Yorumlar
Yorum ekle