Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

F1 World Grand Prix 2000 Türkçe yama

23.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız F1 World Grand Prix 2000. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ORACLE.

Oyun için türkçe yama metni F1 World Grand Prix 2000 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
Schumaker, Hakkinen, Coulthard. Dünyanın en yüksek teknolojili yarış serilerinde en iyi sürücülerle veya onlara karşı yarışın. 2000 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası sezonundaki tüm takımları, sürücüleri ve pistleri içeren F1 World Grand Prix 2000, sizi 2000 FIA Formula 1 Sürücüler Şampiyonası şampiyonluğu yarışmasında direksiyonun arkasına koyuyor.

İndirme sayısı:
8677
Yayın yılı:
2000





F1 World Grand Prix 2000 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) F1 World Grand Prix 2000 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales F1 World Grand Prix 2000 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama F1 World Grand Prix 2000 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


F1 World Grand Prix 2000 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve F1 World Grand Prix 2000 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için FIM Speedway Grand Prix 15 bir otomobil yarış oyunudur.
Grand Prix Circuit, tipik bir arcade karakterine sahip Formula 1 yarış arabalarıdır.
Grand Prix 3, tüm pistlerin, takımların ve araçların mükemmel bir şekilde yeniden üretildiği tüm Formula 1 şampiyonluk sezonunun inanılmaz gerçekçi bir simülasyonudur.
FIM Speedway Grand Prix 4ün yazarları, Grand Prix etkinliklerinin haklarının sahibi olan Benfield Sports Internationaldan (BSI) bir kez daha tam lisans aldı.
F1 Grand Prix™ dünyası, dünyanın en heyecan verici yarış serisi PSPde kükrerken sizin ellerinizde.
Yorumlar
Yorum ekle