Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Doors: Paradox Türkçe yama

22.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Doors: Paradox. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir live_4_ever.

Oyun için türkçe yama metni Doors: Paradox (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
Doors: Paradox, açmamız gereken kapılar şeklinde 3 boyutlu bilmeceler içeren bir bulmaca oyunudur. Snapbreak tarafından yayınlandı ve halihazırda birçok benzer oyun yaratan Big Loop Studios tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8634
Yayın yılı:
2021





Doors: Paradox oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Doors: Paradox dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Doors: Paradox klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Doors: Paradox ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Doors: Paradox oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Doors: Paradox içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Guided Fate Paradox™, unutulmaz bir karakter ve hikaye kadrosu, tonlarca özelleştirme ve görünüşte sonsuz tekrar oynanabilirliği ile son derece ulaşılabilir roguelike bir RPGdir.
Home of a Thousand Doors: Family Secrets, atmosferik bir hayalet hikayesi üzerine stilize edilmiş bir dizi gündelik maceranın ilk bölümüdür.
Danganronpa markasının 10. yıldönümünü kutlamak için Spike Chunsoft stüdyosu (Zanki Zero: The Last Beggining, 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors), bir grup çocuğun kavga ettiği kült görsel
Doors of Insanity, sıra tabanlı strateji ve kartonun bir karışımıdır.
Fermi Paradox, bir bilim kurgu evreninde geçen bir strateji oyunudur. Oyun, oyuncuların aynı anda on farklı medeniyete liderlik etmesine izin veriyor ve seçimlere ve hikaye anlatımına odaklanıyor.
Yorumlar
Yorum ekle