Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Feud Türkçe yama

27.07.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Feud, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Feud (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: h4x0r
Oyun açıklaması:
Bir intikam ile büyülü bir gizem! Kavgalı bir ortaçağ büyücüsünün rolünü üstlenin ve inanılmaz kurnaz bir bilgisayar rakibiyle büyü için büyü yapın.

İndirme sayısı:
8033
Yayın yılı:
1988





Feud oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Feud dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Feud klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Feud ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Feud oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Feud içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Family Feud, aynı başlık altındaki popüler bir yarışma programının dijital versiyonudur.
Büyülü bir şekilde çizdiğiniz her şeyin hayata geçtiği bir fantezi dünyası hayal edin, ancak bu krallık kara büyü tarafından çarpıtıldı.
ShareDatadan Family Feud, ülkemizde "Familiada" olarak bilinen son derece popüler bir tele-turnuvanın bilgisayar uyarlamasıdır.
ShareDatanın Yeni Aile Davası, ülkemizde "Familiada" olarak bilinen son derece popüler bir tele-turnuvanın bilgisayar uyarlamasının yenilenmiş bir versiyonudur.
40 yılı aşkın bir süredir yayılan Family Feud, tarihin en popüler oyun şovlarından biridir.
Yorumlar
Yorum ekle