Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Realm of the Dead Türkçe yama

14.04.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Realm of the Dead. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AT4RE.

Oyun için türkçe yama metni Realm of the Dead (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
Üç korkusuz kahraman, yaşayanları kana susamış bir zombi sürüsüne dönüştüren gizemli bir hastalığın önünde durmaktadır. Ölümsüzler arasında bir yol açmakla görevlendirilmiş, soylu bir Kontu kurtarmalı ve ülkeyi parçalamak ve tüm diyara kaos getirmekle tehdit eden şeytani bir komployu ortaya çıkarmalısın!

İndirme sayısı:
9698
Yayın yılı:
2006





Realm of the Dead oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Realm of the Dead dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Realm of the Dead klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Realm of the Dead ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Realm of the Dead oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Realm of the Dead içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Realm Royale, çevrimiçi bir battle royale aksiyon oyunudur. Başlık, popüler oyun Paladins: Champions of the Realmin bir yan ürünü.
Realm of the Titans, efsanevi DotA modifikasyonundan bilinen bir başka üretim geliştirme mekanizmasıdır.
The Realm Online, türün bugün MMORPG olarak bilinen en eski temsilcisidir ve canavarlar ve sihirle dolu fantastik dünyayı keşfetmenize olanak tanır.
The Sims 4: Realm of Magic, popüler Electronic Arts serisinin dördüncü bölümünün daha da genişletilmesidir.
PC için Dead Realm atmosferik, çok oyunculu bir hayatta kalma korku oyunudur - iki rakip hayalet ve insan ekibi kasvetli bir mülkte birbirleriyle rekabet eder.
Yorumlar
Yorum ekle