Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Next Generation Tennis Türkçe yama

19.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Next Generation Tennis. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ScoRPioN2.

Oyun için türkçe yama metni Next Generation Tennis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Geçen atışları ve kazananları bir araya getirmek için farklı atış türleri seçin: geri dönüş, dilim, üst dönüş veya şut! Henman, Kuerten, Grosjean, Kiefer.

İndirme sayısı:
10445
Yayın yılı:
2002





Next Generation Tennis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Next Generation Tennis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Next Generation Tennis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Next Generation Tennis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Next Generation Tennis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Next Generation Tennis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dünya hakimiyeti için savaşlar nesiller boyu sürüyor. Şimdi Allen of Zodia, tüm savaşları sona erdirmek ve dünyaya barış getirmek için yükseliyor.
SD Gundam G Generation Cross Rays, Gundam serisinden çeşitli animasyon ve çizgi roman serilerinden kahramanları ve mekanikleri bir araya getiren 2D taktik RPGdir.
Umurangi Generation, siberpunk bir gelecekte geçen bir fotoğrafik bağımsız oyundur.
Zinedine Football Generation, Polonyada Polska Goola ve The Watchmaker (Zegramistrz) unvanlarıyla tanınan İtalyan Trecision takımının bir başka futbol prodüksiyonudur.
Generation Zero, çok oyunculu yönüne odaklanan bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle