Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Age of Decadence Türkçe yama

08.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Age of Decadence. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Drag Team, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Age of Decadence (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Age of Decadence, hafif bir sihirle kıyamet sonrası bir dünyada geçen PC için kapsamlı bir sıra tabanlı RPGdir. Geliştiriciler Iron Tower, ilginç evrenlerinin ve tarihinin Roma İmparatorluğunun çöküşünden ilham aldığını doğruladı.

İndirme sayısı:
8509
Yayın yılı:
2015





Age of Decadence oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Age of Decadence dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Age of Decadence klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Age of Decadence ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Age of Decadence oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Age of Decadence içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta bulunan Auto Warriors, kıyamet sonrası dünyada geçen sıra tabanlı bir araba savaş oyunudur.
Yıl 2152. Doğal kaynakların kesin olarak tükenmesinden sonra, tesadüfen keşfedilen gizemli kristallerin sağladığı enerji sayesinde medeniyet hayatta kalır.
Danganronpa markasının 10. yıldönümünü kutlamak için Spike Chunsoft stüdyosu (Zanki Zero: The Last Beggining, 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors), bir grup çocuğun kavga ettiği kült görsel
NIRA Intense Import Drag Racing, Bethesda Softworks geliştirme ekibinin eseridir.
Şehir uyurken, sokak yarışlarının yeraltı dünyası uyanır... Bu, hızdan başka hiçbir şeyin önemli olmadığı yüksek bahisli bir dünyadır.
Yorumlar
Yorum ekle