Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

ArmA II Türkçe yama

24.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız ArmA II. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni ArmA II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
ArmA 2, yakın bir gelecekte, 2009 yılında, Chernarus adlı kurgusal bir Sovyet sonrası ülkede geçiyor. Oyuncular, daha fazla sivil zayiatı önlemek ve orada devam eden istikrarı sağlamak için Birleşik Devletler Deniz Piyadeleri Kuvvetleri Keşif ekibinin üyeleri olarak bu ülkeye gönderilecek.

İndirme sayısı:
10307
Yayın yılı:
2023





ArmA II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) ArmA II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales ArmA II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama ArmA II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


ArmA II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve ArmA II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bohemia Interactive Studio, modern çatışmaların son derece gerçekçi temsili ile karakterize edilen taktik FPS oyunları geliştirmede uzmanlaşmıştır.
Arma Reforger, Bohemia Interactive tarafından geliştirilen çevrimiçi bir nişancı oyunudur.
Operation Flashpoint*: Armed Assaultun (ArmA) yaratıcıları tarafından size sunulan, oyunculara gerçekçi, dövüş oyunlarında en üst noktayı yeniden tanıtacak.
Arma 4, gerçekçi atıcılar serisinin bir sonraki bölümüdür. Serinin önceki bölümlerine benzer şekilde Bohemia Interactive tarafından geliştirildi.
Arma III: Contact, taktik nişancı Arma IIIün bir eklentisidir. Hem genişleme hem de temel oyun Bohemia Interactive stüdyosu tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle