Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

LittleBigPlanet 3 Türkçe yama

23.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız LittleBigPlanet 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni LittleBigPlanet 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
Sackboy ve yeni kahramanlar, şimdiye kadarki en büyük el yapımı macerada PlayStation 4e atlıyor. Hayal dünyasını kurtarın Sackboy ve yeni arkadaşları Toggle, OddSock ve Swoopun benzersiz yeteneklerini kullanarak Imagispherein her köşesini keşfedin ve Bunkum gezegeninin gizemini çözün.

İndirme sayısı:
10086
Yayın yılı:
2014





LittleBigPlanet 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) LittleBigPlanet 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales LittleBigPlanet 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama LittleBigPlanet 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


LittleBigPlanet 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve LittleBigPlanet 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Little Big Planet deneyimi, oyuncuların karakterlerinin çevreyle fiziksel olarak etkileşim kurma güçlerini öğrenmesiyle başlar.
LittleBigPlanet serisi, PlayStationdaki atari oyunları kanonuna aittir.
Tüm PLAY CREATE SHARE™ deneyimini geliştiren yeni yetenekler, yeni oyun kuralları, yenilikçi araçlar ve daha akıllı bir LBP Ağı ile dolu tamamen yeni bir macerada Sackboy™a katılın.
LittleBigPlanet Hub, Sony konsollarına özel popüler platform oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Troll and I, MotorStorm, LittleBigPlanet ve Blur gibi birkaç tanınmış projenin yapımında yer alan Spiral House stüdyosunun geliştiricilerinden PC, PS4 vb.
Yorumlar
Yorum ekle