Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World Cup Manager 2010 Türkçe yama

28.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız World Cup Manager 2010. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: HERiTAGE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni World Cup Manager 2010 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Güney Afrikadaki bu yaz futbol dünya kupasıyla ilgili en ayrıntılı video oyunu, PC ve MAC için mevcut. Oyun, kupa için mücadele eden 32 takımdan binlerce oyuncuyu içeriyor.

İndirme sayısı:
10236
Yayın yılı:
2010





World Cup Manager 2010 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World Cup Manager 2010 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World Cup Manager 2010 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World Cup Manager 2010 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World Cup Manager 2010 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World Cup Manager 2010 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Championship Manager: World of Football, Championship Manager 5in çıkışından bu yana dizi ile ilgilenen Beatiful Game stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir futbol menajeridir.
PC için World Basketball Manager 2, nadir görülen bir basketbol temasını ele alan bir spor menajeridir.
World Basketball Manager (WBM) bir basketbol strateji oyunudur. Çoğu futbol menajerlik oyunuyla aynı oyun oynama ilkelerini kullanır.
Bunun için Pro Cycling Managerın 10. sürümü olan 3D motor tamamen elden geçirildi ve genişletildi.
Futbol menajerliği simülasyonlarının önde gelen ismi Championship Manager 2009 ile tüm kontrolü elinize alın, dünyanın en sevilen sporunu doğrudan bilgisayarınıza getirmek için yepyeni bir görünüm ve
Yorumlar
Yorum ekle