Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Split/Second Türkçe yama

18.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Split/Second. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama BACKLASH sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Split/Second (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
PC, PS3 vb. için Split/Second, Pure – Black Rock Studionun yaratıcıları tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur. Oyun sırasında, büyük bir TV şovunda yer alan bir sürücü olarak oynuyorsunuz.

İndirme sayısı:
9117
Yayın yılı:
2010





Split/Second oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Split/Second dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Split/Second klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Split/Second ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Split/Second oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Split/Second içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Split Vendetta, X4: Foundations adlı ekonomik strateji unsurlarıyla uzay simülatörünün 2018 taksitine yapılan ilk büyük genişlemedir.
Blackwood Crossing PC, PS4 ve XONE için bir macera oyunudur. Eski Black Rock çalışanları tarafından kurulan bir İngiliz stüdyosu olan PaperSeven tarafından geliştirilmiştir (Pure ve Split/Second,
AND ve iOS için Rush Rally 2, Sonic & All-Stars Racing Transformed ve Split/Secondun PSP versiyonunu birlikte yaratan stüdyo Brownmonster Limited tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur.
RGX Showdown, çok oyunculu mod için tasarlanmış bir yarış oyunudur.
Never Split the Party, dört oyunculu kooperatif modunu vurgulayan bağımsız bir 2D roguelike oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle