Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Garou: Mark of the Wolves Türkçe yama

01.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Garou: Mark of the Wolves. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Garou: Mark of the Wolves (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
Garou: Kurtların İşareti, Capcomun Street Fighter serisine bir yanıt olan ünlü Fatal Furies serisinin bir başka parçasıdır. Street Fighter III gibi, prequelden dönen sadece bir karakterle yeni nesil savaşçılar sunuyor.

İndirme sayısı:
8826
Yayın yılı:
2005





Garou: Mark of the Wolves oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Garou: Mark of the Wolves dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Garou: Mark of the Wolves klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Garou: Mark of the Wolves ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Garou: Mark of the Wolves oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Garou: Mark of the Wolves içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mark of the Ninja Remastered, klasik platform, aksiyon ve gizli oyunların unsurlarını birleştiren bir oyun olan Mark of the Ninjanın yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Infinite Air with Mark McMorris, Kanadalı çoklu madalya sahibi ve bu disiplinin dünya şampiyonu Mark McMorris ile işbirliği içinde geliştirilen bir spor snowboard simülasyon oyunudur.
Fear the Wolves, S.T.A.L.K.E.R.ın ortak yaratıcıları tarafından kurulan bir stüdyo olan Vostok Games tarafından geliştirilen çok oyunculu odaklı bir nişancı oyunudur.
Star Wolves 2, hikaye, simülasyon ve strateji öğelerini birleştiren üç boyutlu bir oyunun devamıdır.
Mark Online, oynaması ücretsiz iş modeline dayalı birçok MMORPGden biridir.
Yorumlar
Yorum ekle