Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Skater XL Türkçe yama

25.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Skater XL. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Skater XL (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Skater XL bir kaykay simülatörüdür. Yapım, portföyü mobil cihazlar için sıcak bir şekilde alınan Skaterı içeren Easy Day Studiostaki bağımsız ekip tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9478
Yayın yılı:
2020





Skater XL oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Skater XL dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Skater XL klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Skater XL ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Skater XL oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Skater XL içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS1deki Street Skater 2 (Kuzey Amerikada Street Sk8er 2 olarak bilinir), 1999da piyasaya sürülen Street Skaterın devamıdır.
Toxic Grind, birçok yönden kült Tony Hawks Pro Skater serisine benziyor.
Street Skater, PS1de yayınlanan bir spor oyunudur. Kuzey Amerikada oyun Street Sk8er olarak piyasaya sürülürken, Japonyada Street Boarders ve The Skateboard olarak bilinir.
Serinin piyasaya sürülecek beşinci oyunu olan Figure Skater, genç kızların kostüm tasarlarken, rutin koreografi yaparken ve nihai artistik patinaj yarışmasına hazırlanırken yaratıcılıklarını
Skateboard Park Tycoon, özel paten parkları yarattığımız ve sürdürdüğümüz ekonomik bir strateji ile Tony Hawks Pro Skater aksiyon oyunlarının birleşimidir.
Yorumlar
Yorum ekle