Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

KARMA: Operation Barbarossa Türkçe yama

10.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız KARMA: Operation Barbarossa. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni KARMA: Operation Barbarossa (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
KARMA: Barbarossa Harekatı, aksiyonu birinci şahıs perspektifinden izlediğimiz dinamik bir çekimdir. Oyun, yalnızca çevrimiçi oyunlara adanmıştır.

İndirme sayısı:
10846
Yayın yılı:
2009





KARMA: Operation Barbarossa oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) KARMA: Operation Barbarossa dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales KARMA: Operation Barbarossa klasörüne koyun.

3. Türkçe yama KARMA: Operation Barbarossa ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


KARMA: Operation Barbarossa oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve KARMA: Operation Barbarossa içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Unity of Command: Black Turn Operation Barbarossa 1941, sıra tabanlı strateji oyunu Unity of Command: Stalingrad Campaigne bir ektir.
22 Haziran 1941 sabahı saat 04:15te Alman bombardıman uçakları Sovyet hava limanlarına yıkıcı bir etkiyle saldırdı ve kod adı Barbarossa Operasyonu olan Sovyetler Birliğinin işgali başladı.
Online Karma: Prisoners of the Dead, çok oyunculu bir FPS oyunudur. Popüler MMORPG SilkRoad Onlinedan bilinen Koreli stüdyo Joymax, yapımından sorumludur.
22 Haziran 1941de, üç Alman Ordusu Grubu Sovyetler Birliğine ilerlerken, tarihin en büyük kara harekatı başladı.
22 Haziran 1941de Sovyetler Birliğine 153 Alman tümeninden oluşan bir çığ düştü ve tarihin en büyük askeri operasyonu başladı: Barbarossa Operasyonu.
Yorumlar
Yorum ekle