Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Go Play Circus Star Türkçe yama

08.04.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Go Play Circus Star. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Go Play Circus Star (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
Sirk şehirde ve yıldız sensin! Go Play Circus Star, işi ölüme meydan okuyan gösteriler, hayvan oyunları ve el çabukluğu ile kalabalığı şaşırtmak olan bir sirk sanatçısının yerine geçmenizi sağlar.

İndirme sayısı:
9088
Yayın yılı:
2009





Go Play Circus Star oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Go Play Circus Star dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Go Play Circus Star klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Go Play Circus Star ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Go Play Circus Star oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Go Play Circus Star içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Steel Circus, Iron Mountain Interactive stüdyosu tarafından geliştirilen fütüristik bir spor oyunudur.
Wiide saatlerce süren eğlencenin ardından, Cocoto ve arkadaşları sonunda tüm aile için şiddet içermeyen bir oyunla Nintendo Wii U™ya çıkıyor!
Il-2 Sturmovik: Flying Circus Volume I, iyi bilinen uçuş simülatörü serisinin bir başka parçasıdır.
Araba yarışı ve gladyatör dövüşünün klasik temalarını birleştiren ilk ve tek oyun olan Circus Maximus: Chariot Wars, hayatta kalma yarışının ham heyecanını Roma İmparatorluğunun görkemli
Circus Electrique, ekonomik strateji unsurlarına sahip bir RPGdir. Bağımsız bir Zen Studios ekibi tarafından geliştirildi ve Sabre Interactive tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle