Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Restaurant Empire Türkçe yama

26.12.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Restaurant Empire! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SZOPKA.

Oyun için türkçe yama metni Restaurant Empire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Restaurant Empire, iş simülasyonu ve RPG oyununun benzersiz bir karışımıyla bir restoran franchiseı kurmanın ve çalıştırmanın tüm zorluklarını sadakatle yeniden yaratan ilk oyundur.

İndirme sayısı:
8173
Yayın yılı:
2003





Restaurant Empire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Restaurant Empire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Restaurant Empire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Restaurant Empire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Restaurant Empire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Restaurant Empire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sins of a Solar Empire: Diplomacy, gerçek zamanlı uzay stratejisi Sins of a Solar Empire: Sins of a Solar Empire: Sins of the Sun Empireın ikinci mikro geliştirmesidir.
Chef Life A Restaurant Simulator, modern bir restoran şefinin hayatını tatmanızı sağlar.
NDS ve iOSta yayınlanan My Little Restaurant, temel olarak sıradan oyunculara yönelik basit bir zaman yönetimi stratejisidir.
Sins of a Solar Empire: Siper, Polonyada Sins of a Solar Empire: Sins of a Solar Empire: Sins of the Sun Empire olarak bilinen 4X stratejisinin dört mikro uzantısından ilkidir.
Çok popüler olan Restaurant Empire oyununun devamı, sizi mutfak evreninin derinliklerine ve lezzetlerine her zamankinden daha fazla götürüyor.
Yorumlar
Yorum ekle