Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rogue Wizards Türkçe yama

18.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Rogue Wizards. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama HERiTAGE.

Oyun için türkçe yama metni Rogue Wizards (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Rogue Wizards, bağımsız Amerikan ekibi Spellbind Studiosun eseridir. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, gmae roguelike türü temsil eder. İlginç bir şekilde, PC sürümü premium bir oyun olsa da, mobil cihazlarda oyun ücretsiz oynanabilir modelde dağıtılıyor.

İndirme sayısı:
9429
Yayın yılı:
2016





Rogue Wizards oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rogue Wizards dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rogue Wizards klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rogue Wizards ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rogue Wizards oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rogue Wizards içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wizards and Wagons, kule savunma unsurlarıyla ticarete odaklanan ekonomik bir stratejiyi birleştiren, iOS tabanlı bir mobil üretim sistemidir.
Size Magickayı getiren yayıncıdan, daha çok Magicka! Wizards of the Square Tablet, eleştirmenlerce beğenilen PC hitinden yenilikçi ve dinamik büyü yapma sistemine sahiptir.
Wild West and Wizards, batı ve fantezi unsurlarını birleştiren bir RPGdir.
Megamagic: Wizards of the Neon Age for PC, RPG unsurları içeren bir aksiyon oyunudur.
Wizards & Warriors, Wizardry 5, Wizardry 6 ve Wizardry 7nin yaratıcısı D.
Yorumlar
Yorum ekle