Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dune: Spice Wars Türkçe yama

25.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dune: Spice Wars. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dune: Spice Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
Dune: Spice Wars, açıkça özetlenen 4X öğelerine sahip gerçek zamanlı bir stratejidir. Frank Herbertin en çok satan bilim kurgu romanı olan 18×16 svgDune lisansına dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
9190
Yayın yılı:
2023





Dune: Spice Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dune: Spice Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dune: Spice Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dune: Spice Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dune: Spice Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dune: Spice Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Spice Road, sözde İpek Yolu zamanından ve baharat ticaretine odaklanan deniz yolculukları döneminden bizi Orta Asyaya götüren bir strateji-tüccar oyunudur.
Emperor: Battle for Dune, Westwoodun Frank Herbertin “Dune” adlı kitabına dayanan üçüncü RTS oyunudur.
Dune 2000, RTS türünün ilk temsilcisi olarak kabul edilen Duneun 2 yıl önceki stratejik vuruşunun yenilenmiş versiyonudur.
Spice and Wolf VR, popüler bir resimli roman serisi (hafif roman olarak adlandırılır) olarak başlayan ve daha sonra manga ve anime şeklinde beğeni toplayan uyarlamalar alan, Japon Spice & Wolf
Spice and Wolf VR 2, 2019 yılında Spicy Tails stüdyosu tarafından geliştirilen interaktif filmin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle