Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Majesty Gold HD Edition Türkçe yama

27.03.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Majesty Gold HD Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir LSD.

Oyun için türkçe yama metni Majesty Gold HD Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Majesty yeni bir Yüksek Çözünürlük sürümüyle geri döndü. Ardaniaya dön ve tahtta hak ettiğin yeri al. Krallığınız, her türlü sefil yaratığa karşı zenginlik, refah ve savunma için size güveniyor.

İndirme sayısı:
9003
Yayın yılı:
2012





Majesty Gold HD Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Majesty Gold HD Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Majesty Gold HD Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Majesty Gold HD Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Majesty Gold HD Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Majesty Gold HD Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sacred: The Gold Edition, Sacred oyun serisinin özel bir sürümüdür.
Şimdi satın al! Rise of Nations: Gold Edition, hem ödüllü Rise of Nationsı hem de eleştirmenlerce beğenilen genişleme paketi Rise of Nations: Thrones ve Patriotsu içerir.
Cossacks II: Gold Edition, Ukraynalı GSC Game World stüdyosundan iki gerçek zamanlı strateji paketidir.
GreedFall: Gold Edition, Amerikanın fethi sırasında 17. yüzyılda modellenen bir fantezi dünyasında geçen RPGnin tam, gelişmiş bir sürümüdür.
Battlezone: Gold Edition, 2016da sekiz nesil konsol için piyasaya sürülen bir video oyunu olan Battlezoneun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle