Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Stardust Delta Türkçe yama

10.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Super Stardust Delta. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EPSiLON.

Oyun için türkçe yama metni Super Stardust Delta (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
PS3 için en çok satan ve ödüllü SSD HDnin radikal bir evrimi olan Super Stardust Delta, sizi epik manzaralar ve sahnelerle dolu yeni bir galakside nefes kesici bir tura çıkarıyor.

İndirme sayısı:
10098
Yayın yılı:
2012





Super Stardust Delta oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Stardust Delta dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Stardust Delta klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Stardust Delta ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Stardust Delta oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Stardust Delta içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Delta Green, strateji unsurları ile batıdaki popüler RPG masa oyunları serisine dayanan, aynı başlıkla aksiyon türlerinin ve stratejinin eşiğinde bir oyundur.
Super Stardust Ultranın PS4 sürümü, bir oyuncunun insanlığı uzaylı tehdidine karşı savunmakla görevli bir yıldız gemisi pilotu rolünü üstlendiği arcade oyun serisinin dördüncü bölümüdür.
Stardust Odyssey, Agharta Studiodaki bağımsız Fransız ekibi tarafından geliştirilen VR setleri için oluşturulmuş bir uzay nişancı oyunudur.
Aradan on iki yıl geçti. Ev güneş sisteminde zamanlar barışçıl ve müreffeh olmuştur.
Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax, bağımsız geliştirici Dreamloop Games tarafından geliştirilen bir shootem up oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle