Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition Türkçe yama

30.10.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition, Rockstar Games stüdyosu Grand Theft Auto III, Vice City ve San Andreasın üç ikonik oyununun bir derlemesidir.

İndirme sayısı:
9767
Yayın yılı:
2021





Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Grand Theft Auto Xbox koleksiyonu ikili paketi, ödüllü Grand Theft Auto 3 ve Grand Theft Auto: Vice Cityyi her ikisi de XboxŽta ilk kez olmak üzere tek bir koleksiyon sürümünde bir araya getiriyor.
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for PC ve PS3, Grand Theft Auto IV için The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony dahil olmak üzere iki hikaye DLCsi setidir.
StoryGrand Theft Auto: Vice City, yeraltı suç dünyasının hikayesini anlatan çok popüler oyun serisinin bir başka bölümüdür.
Grand Theft Auto Trilogy, Grand Theft Auto döngüsünün ilk üç taksiti de dahil olmak üzere özel bir aksiyon oyunları setidir.
Grand Theft Auto: Vice City Stories, Rockstar tarafından başlangıçta yalnızca PSP konsolu için geliştirilen ikinci oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle