Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wild 9 Türkçe yama

12.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Wild 9. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Wild 9 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Wild 9, esprili bir SF 2.5D platform oyunudur. Başlık, ana karakterin benzersiz silahının kullanıldığını varsayan savaş mekaniği ve arcade zorluklarının tasarımı ile diğer benzer yapımlardan sıyrılıyor.

İndirme sayısı:
10083
Yayın yılı:
1998





Wild 9 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wild 9 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wild 9 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wild 9 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wild 9 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wild 9 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wild West and Wizards, batı ve fantezi unsurlarını birleştiren bir RPGdir.
The Wild at Heart, bağımsız Moonlight Kids stüdyosu tarafından geliştirilen, arcade ve strateji öğelerine sahip bir macera oyunudur.
Göz kamaştırıcı PCnin yaratıcıları Expendable ve Incomingin bir yarış oyunu üzerinde çalışmaya başladıklarında, oldukça etkileyici efektlerle övüneceği oldukça kesin.
Power Rangers: The Wild Force, elbette genç izleyiciler için başlık serisinde modellenen basit bir el becerisi oyunudur.
Wild Hearts, dev canavarları avladığımız RPG Elements ile muhteşem bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle