Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Simsala Grimm: Rumpelstiltskin Türkçe yama

07.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Simsala Grimm: Rumpelstiltskin, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Simsala Grimm: Rumpelstiltskin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: tPORt
Oyun açıklaması:
Grimm kardeşlerin klasik masalına dayanan başka bir interaktif oyun, yeni bir multimedya biçiminde sunulur. Titelitury, bir değirmencinin güzel kızı ve sinsi Goblin hakkında, televizyon ekranından bilinen karakterlerle bir kez daha tanışacağımız muhteşem bir hikaye.

İndirme sayısı:
10063
Yayın yılı:
2001





Simsala Grimm: Rumpelstiltskin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Simsala Grimm: Rumpelstiltskin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Simsala Grimm: Rumpelstiltskin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Simsala Grimm: Rumpelstiltskin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Simsala Grimm: Rumpelstiltskin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Simsala Grimm: Rumpelstiltskin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Grimm kardeşlerin iyi ve kötü arasındaki mücadeleyle ilgili klasik peri masalına dayanan, yeni bir multimedya biçiminde sunulan ek bir oyun.
Creepy Tale, Grimm Brothersın masallarından esinlenilmiş, karanlık bir atmosferde tutulan macera oyunu unsurlarına sahip kısa bir platform oyunudur.
Garip Bir Şekilde: Pied Piper, öncelikle Grimm kardeşlerin peri masallarından biri aracılığıyla bilinen Alman folklorunu yüceltme girişimidir.
Dzielny Krawczyk, sevgili prensesinin elini cesaret ve cesaretle kazanan genç bir adam hakkında interaktif bir hikaye.
Grimm: Dark Legacy, gelişmiş çevrimiçi özelliklere sahip bir hayatta kalma RPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle