Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PC Football 2007 Türkçe yama

28.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız PC Football 2007. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni PC Football 2007 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Dünya çapında 2 milyondan fazla kopya sattıktan ve 20den fazla bölgeye lisans verdikten sonra, PC Football serisi, futbol menajerliği türünde bir adım öne çıkıyor.

İndirme sayısı:
10667
Yayın yılı:
2006





PC Football 2007 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PC Football 2007 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PC Football 2007 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PC Football 2007 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PC Football 2007 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PC Football 2007 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Football Mogul size seçim yapma şansı veriyor. Takımınızın kadrosu ve mali durumu üzerinde tam kontrol sahibi olarak, en iyi oyuncuları bir araya getirmek için gereken sözleşmeleri ve takasları
PC, AND ve iOS için Football Manager Touch 2016, çok popüler futbol menajerliği simülasyon oyunu serisi Football Managerın basitleştirilmiş bir versiyonudur.
Football Manager Handheld 2007, cep boyutunda PlayStation Portable platformu için popüler bir futbol menajerinin ikinci enkarnasyonudur.
ALL-PRO FUTBOL 2K8 Rice, Unitas, Butkus ve Singletaryyi hayal edin. Aynı sahada, hatta belki aynı takımda.
Arena Football: Road to Glory, bir yıl önce piyasaya sürülen Arena Footballun bir uzantısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle