Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sea Legends: Phantasmal Lights Türkçe yama

06.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Sea Legends: Phantasmal Lights. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir turckeyamaMUSiC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Sea Legends: Phantasmal Lights (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Sea Legends: Phantasmal Lights, Hexus ve Robins Island Adventure gibi yapımlarla tanınan Rus Shaman Games stüdyosunun eseridir. Oyun, popüler HOPA türüne, yani sıradan pazar izleyicilerine (ara sıra oyuncular) hitap eden basit maceralara aittir.

İndirme sayısı:
9489
Yayın yılı:
2013





Sea Legends: Phantasmal Lights oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sea Legends: Phantasmal Lights dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sea Legends: Phantasmal Lights klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sea Legends: Phantasmal Lights ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sea Legends: Phantasmal Lights oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sea Legends: Phantasmal Lights içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Phantasmal: City of Darkness için XONE ve PC, prosedürel olarak oluşturulmuş seviyeleri kullanan birinci şahıs perspektifli bir hayatta kalma korku oyunudur.
Özellikler: - Gişe rekorları kıran Animaniacs TV dizisine dayanmaktadır.
PlayStation®Move hareket kontrol cihazlarınızı kapın ve The Fight: Lights Out™ta yumruk yumruğa kavgaların karanlık ve cesur yeraltına adım atın.
Scene It?® Lights, Camera, Action, herkesin oynayabileceği ve keyfini çıkarabileceği sıradan bir film trivia oyunu için arkadaşlarınızı ve ailenizi bir araya getiriyor.
Sahne mi? Parlak ışıklar! Büyük Ekran, tüm aile için bir oyun şovunun kongresinde gerçekleştirilen bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle