Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Hobbit Türkçe yama

15.02.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Hobbit. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir iRC.

Oyun için türkçe yama metni The Hobbit (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
Orta Dünyanın efsanevi dünyasında geçen The Hobbit, oyuncunun Bilbo Baggins rolünü üstlendiği bir aksiyon macera oyunudur. Oyuncu, Bilboyu Hobbitondaki huzurlu Hobbit deliğinden karanlık ve üzücü Mirkwood ormanına ve son olarak ejderha Smaugun bulunduğu Lonely Mountaina kadar kontrol edecek.

İndirme sayısı:
10849
Yayın yılı:
2003





The Hobbit oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Hobbit dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Hobbit klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Hobbit ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Hobbit oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Hobbit içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, X360 vb. için LEGO The Hobbit, Hobbit film serisine dayanan ve LEGO oyunlarında uzmanlaşmış bir stüdyo olan Travelers Tales tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
Hobbit: Orta Dünya Krallıkları ve iOS ve iOS, Peter Jacksonın yönettiği Hobbit üçlemesinin resmi bir mobil uyarlaması olarak yaratıldı.
Hobbit, J.R.R.ın başlık kitabının konusuna dayanan bir macera ve metin oyunudur.
Orta Dünyada büyük bir kargaşa zamanı. Uzun zamandır eski meseleler konusunda anlaşmazlık yaşayan Elfler ve Cüceler şimdi savaşın eşiğinde.
AND iOSta yayınlanan Hobbit: Battle of the Five Armies Middle-Earth için Savaş, Peter Jacksonın Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filminin galasına eşlik eden bir hacknslash oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle