Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mini Motorways Türkçe yama

16.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Mini Motorways. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: CHAOS!, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Mini Motorways (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
Mini Otoyollar strateji, bulmaca ve simülasyon oyun öğelerini birleştiren bir oyundur. Bu başlık, Yeni Zelandalı Wellingtondan bağımsız stüdyo Dinosaur Polo Club tarafından geliştirildi;

İndirme sayısı:
9247
Yayın yılı:
2019





Mini Motorways oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mini Motorways dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mini Motorways klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mini Motorways ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mini Motorways oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mini Motorways içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mini Motor Racing EVO, mobil platformlarda oldukça başarılı olan popüler yarış oyununun PC versiyonudur.
Mini Ninjanın maceraları, SquareEnix Ltd için geliştirilmiş, tüm ninjaları çağıran bir aksiyon Kinect oyunudur!
Mini Metro, sizi dinamik olarak gelişen bir metropolde bir metro ağı tasarlama ve inşa etme gibi zorlu bir göreve karşı koyan benzersiz bir strateji, simülasyon ve mantık oyunu kombinasyonudur.
Mini-Mech Mayhem, portföyü Velocity 2X ve Tiny Traxi içeren bir stüdyo olan FuturLab tarafından geliştirilen bir kavga oyunudur.
Mini Ninjas, Danimarkalı stüdyo Io Interactive (Hitman serisinin yaratıcıları, Kane & Lynch, Freedom Fighters) tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle