Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

skate. Türkçe yama

12.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik skate.. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni skate. (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
paten, gerçekten ayaklarınızı bir tahtaya koymadan kaykay yapmaya en yakın şeydir. Çift analog çubuklardan yararlanan yenilikçi kontroller, yeni nesil donanımın gücü ve kendi tarzınızı tanımlayan hileler oluşturma yeteneği ile skate, başka hiçbir video oyununa benzemeyen otantik bir biniş mekânı sunar.

İndirme sayısı:
8407
Yayın yılı:
2007





skate. oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) skate. dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales skate. klasörüne koyun.

3. Türkçe yama skate. ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


skate. oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve skate. içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Skate, ayaklarınızı bir tahtaya koymadan kaykay yapmaya en yakın şey.
Skate City, Snowman tarafından geliştirilen bir arcade oyunudur. Oyun sırasında oyuncular haritalar arasında gezinerek bir kaykay üzerinde numaralar yaparlar.
Skate It, FlickIt devrimini Nintendo platformlarına salıyor ve oyuncuların Wii uzaktan kumandayı veya Nintendo DS kalemini kullanarak nihai kaykay hattı için en iyi numaralarını bir araya
Skate Story, doğrudan Arcade Gamesin öğeleri kaykay üzerine yoğunlaşmış bir aksiyon macerası oyunudur.
Paten sahnesinden gizemli kayboluşunun üzerinden 5 uzun yıl geçti ve yokluğunda işler kesinlikle değişti.
Yorumlar
Yorum ekle