Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dance Dance Revolution: Hottest Party Türkçe yama

30.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Dance Dance Revolution: Hottest Party. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama iCWT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Dance Dance Revolution: Hottest Party (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Nintendo Wii™ için tasarlanmış tamamen yeni bir oyunla küresel dans fenomeni daha da fiziksel hale geliyor. Dance Dance Revolution Hottest Party, Wii™ platformunun fiziksel olarak ilgi çekici, yenilikçi ve alması ve oynaması kolay mekaniklerini birleştirerek serinin ticari marka etkileşimli oyununu geliştiriyor.

İndirme sayısı:
10915
Yayın yılı:
2007





Dance Dance Revolution: Hottest Party oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dance Dance Revolution: Hottest Party dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dance Dance Revolution: Hottest Party klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dance Dance Revolution: Hottest Party ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dance Dance Revolution: Hottest Party oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dance Dance Revolution: Hottest Party içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Uzun süredir devam eden seriye en son eklenen DanceDanceRevolution en sıcak parti 4, kullanıcıya yüksek puanlar elde etmek için tüm vücut hareketlerini eşleştirme şansı sunuyor.
DanceDanceRevolution® X: En sıcak devrimin ve en çok satan dans video oyununun 10.
Dance Party, IQ Publishingden Polonyalı geliştiriciler tarafından Dance Dance Revolution serisindeki yapımlardan esinlenilen bir dans matı kullanılarak oluşturulan bir dans oyunudur.
Dance Party: Dance X-Treme, öncelikle PC platformu için tasarlanmış dans oyunları türünün birkaç temsilcisinden biridir.
Dance Dance Revolution SuperNOVA2, en iyi DDR deneyimini sunmak için tasarlanmış çeşitli oyun geliştirmelerini bir araya getirerek en çok satan video oyunu serisini yeni zirvelere taşıyor.
Yorumlar
Yorum ekle